پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی عسل و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی عسل و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی عسل و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

عَسَل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین») مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر تولید می‌شود. زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گل‌ها یا ترشحات برخی حشرات دیگر (مانند عسلک) از راه بالااوری، فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره می‌کنند. عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود به دلیل تولید جهانی و تجاری سازی آن، بیشترین شهرت را دارد. عسل از کلونی‌های زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمع‌آوری می‌شود، که به این فعالیت زنبورداریگفته می‌شود.

 

فهرست مطالب:

تعریف عسل

منشا عسل

دلیل شیرینی عسل

خصوصیات شیمیایی عسل

شکرک زدن

پیشینه

ویژگی های عسل

تولید عسل

ترکیبات

دو مرحله از لحظه شهد آوری تا تولید عسل

میزان املاح معدنی

ارزش غذایی

تقسیم ‌بندی انواع عسل

رنگ عسل

عسل تقلبی

دو راه تقلب در عسل

عسل مصنوعی

عسل تغذیه ای

خواص درمانی عسل

عسل در ادیان

و...


دسته:

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی عسل و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

خرید آنلاین