پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی خواص آب مایع در 50 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی خواص آب مایع در 50 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی خواص آب مایع در 50 اسلاید

16500 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی خواص آب مایع در 50 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی خواص آب مایع در 50 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

آب یکی از مواد مایع و فراوان‌ترین مادهٔ مرکب بر روی سطح کره زمین و بستر اولیه حیات به شکل شناخت امروزی آن است و جستجوی حیات بر روی دیگر سیارات بر اساس وجود آب مایع است. بیش از ۷۱٫۱٪ وزن یک انسان از آب تشکیل شده‌است و نیز بیش از ۶۸٪ سطح کره زمین را آب پوشانده‌است (نزدیک به ۳۶۰ میلیون از ۵۱۰ میلیون کیلومتر مربع) با این همه تنها ۳ درصد از آب‌های کره زمین شیرین و قابل نوشیدن است و باقی آن به علت محلول بودن انواع نمک‌ها خصوصاً نمک خوراکی برای نوشیدن مناسب نیست. از همین سه درصد نیز ۲٪ آن منجمد در دوقطب شمال و جنوب و بیش از ۹۴٪ به صورت شور است.

بیشترین چگالی آب خالص در دمای ۳٫۹۸ درجه سلسیوس (۳۹٫۱۶ درجه فارنهایت) حاصل می‌شود که برابر ۱ گرم بر سانتی‌متر مکعب یا ۱۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است.

فرمول شیمیایی آب، H۲O است؛ مولکول آب از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده‌است که با پیوندهای کووالانسی به هم متصل شده‌اند. اتم‌های هیدروژن دارای مقداری بار مثبت هستند و با زاویه نزدیک به ۱۰۵ درجه در اطراف اتم اکسیژن قرار گرفته‌اند که این موضوع باعث قطبی شدن پیوندهای مولکول آب شده‌است. جرم مولی آب برابر ۱۸/۰۱۵ گرم بر مول می‌باشد.

وزن مولکولی آب ۱۸/۰۱۵ است. با این وزن مولکولی در شرایط کره زمین (از نظر فشار و دما) آب می‌بایستی به‌حالت گاز باشد.

آمونیاک با وزن مولکولی ۱۷ در ۳۳ درجه سانتی‌گراد زیر صفر به حالت بخار است. هیدروژن سولفید Hydrogen sulfide (گاز فاضلاب) که وزن مولکولی آن ۳۴ است، در پایین‌تر از ۵۹ درجه سانتیگراد زیر صفر هنوز بخار است.

توجه کنیم که آب تقریباً سه چهارم مساحت زمین را پوشانیده و تأثیر مهمی روی حرارت هوا و شرایط جوی دارد. اگر آب این حالت استثنایی را نداشت تغییرات جوی، شکل بلای آسمانی به‌خود می‌گرفت؛ و حیات در آن پایدار نمی‌ماند.

 

فهرست مطالب:

مفهوم ساختار آب

حرکتهاي گرمايي مولکولهاي آب در مايع

متوسط زمان يک نوسان

ساختار لحظه اي يا ساختار I – يخ شماره يک

ساختار ميانگينه ارتعاشي

ساختار D

ساختار D – مايع

ساختار I مايع

مدلهاي مخلوط

مدل بين شبکه اي

مدل پيوند هيدروژني تغيير يافته

مدل شبکه در هم ريخته

خواص ترموديناميکي آب

انرژي گرمايي آب

ظرفيت گرمايي آرايشي

تجزيه و تحليل انرژي گرمايي بر پايه شکستن پيوندهاي هيدروژني

تجزيه و تحليل انرژي گرمايي بر پايه تغيير شکل پيوند هيدروژني

بستگي هاي ميان فشار، حجم و دما

بستگي ضريب انبساط دمايي با دما

بستگي ضريب هم دماي تراکم پذيري با دما

خواص P-V-T آب از ديد مولکولي

بستگي حجم آب با دما بر پايه دو عامل رقابت کننده

ثابت دي الکتريک ساکن

جا به جايي شيمايي NMR

ويسکوزيته آب

طيف بيني ارتعاشي آب

مدل گروههاي کوچک آب

مدل آب پوشيده

و...


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره