پاورپوینت کامل و جامع با عنوان درس زراعت عمومی (General Agriculture) در 315 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان درس زراعت عمومی (General Agriculture) در 315 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان درس زراعت عمومی (General Agriculture) در 315 اسلاید

19000 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان درس زراعت عمومی (General Agriculture) در 315 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان درس زراعت عمومی (General Agriculture) در 315 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

زراعت فرایند کاشت، داشت و برداشت گیاهان می باشد

اهداف زراعت:

  1. تولید دانه به منظور تغذیه انسان و دام مانند گندم، جو، ذرت و غیره.
  2. تولید و شاخ و برگ سبز برای تغذیه دام مانند یونجه، شبدر، اسپرس.
  3. بدست آوردن ریشه، غده، برگ و گل گیاه به منظور تغذیه مانند چغندر قند هویج، کاهو و گل کلم.
  4. تولید غده سیب زمینی برای تهیه نشاسته و ساقه نیشکر برای تولید شکر.
  5. تولید گیاهان روغنی و لیفی برای تهیه مواد خام صنایع تبدیلی در کشاورزی، در هر صورت عملیات برداشت از چیدن محصول تا نگهداری و انبار و ذخیره کردن محصولات را در بر می گیرد.

کاشت

کاشت شامل فرآیندهای مختلفی می‌باشد که رعایت فرآیندهای مورد نظر موفقیت در کاشت را در پی خواهد داشت این فرآیندها شامل :

  1. شخم و آماده سازی مکانیکی و فیزیکی
  2. بذرپاشی یا کاشت و استقرار اولیه گیاهان
  3. آبیاری و زهکشی یا مدیریت آب و هوا در خاک
  4. مصرف کود و نهاده‌های غذایی مورد نیاز گیاهان

پس تهیه فیزیکی خوب خاک جزء اولین عوامل مدیریت متناسب آن به شمار می رود، انتخاب و توالی گیاهان سازگار یا کشت تناوبی از جنبه‌های مهم دیگر هستند. مهمترین عملیات تهیه فیزیکی خاک توسط شخم صورت می گیرد.

شخم مشتمل بر عملیاتی است که منجر به زیرورو کردن، خرد کردن کلوخه‌ها و نرم کردن خاک می گردد. اهداف شخم عبارتند از :

  1. ایجاد شرایطی درخاک که جوانه زنی بذر، سبز شدن گیاهچه و توسعه ریشه را فراهم نماید.
  2. بالا بردن نفوذ پذیری خاک نسبت به هوا، حرارت، و رطوبت و ایجاد شرایط لازم برای ذخیره بیشتر آب در خاک
  3. فراهم کردن محیط مناسب برای فعالیت موجودات زنده و مفید خاک و از بین بردن موجودات رقابت کننده مثل علف‌های هرز، آفات و عوامل بیماری زا
  4. زیر خاک کردن بقایای گیاهی یا کودهای مختلف (آلی و معدنیمورد مصرف با خاک مزرعه و به رو آوردن مواد غذایی موجود در خاک که در اثر شستشو به قسمتهای زیرین خاک منتقل و از دسترس گیاه خارج شده اند.

داشت

به کلیه عملیاتی که در فاصله جوانه زنی بذر تا برداشت محصول انجام می‌گیرد عملیات داشت گویند.

این عملیات، به عملیات آبیاری، تنک کردن، وجین کردن، سله شکنی، خاک دادن پای بوته‌ها، کود دادن، مبارزه با حشرات و آفات، کنترل آفات و بیماری‌ها، مبارزه با علف‌های هرز تقسیم بندی می‌شوند.

برداشت

پس از اتمام دوره رشد و نمو گیاه، هنگام برداشت محصول فرا می رسد.

البته گیاهان را همیشه پس از پایان دوره رشد و رسیدگی کامل برداشت نمی کنند و زمان برداشت موقعی خواهد بود که گیاه حداکثر ارزش کیفی و کمی را حاصل نموده یا به عبارت دیگر مرحله رسیدن فیزیولوژیک فرا رسیده باشد.

چنانچه برداشت محصول دیرتر انجام شود و دقت کافی در طی عملیات برداشت صورت نگیرد معمولاً میزان محصول کاهش می یابد. پس از چیدن (برداشت) محصول نیز به علت ادامه برخی فعالیت‌های حیاتی در اندام‌های برداشت شده مثل تنفس یا تبخیر آب چنانچه محصول در شرایط نامناسبی نگهداری یا انبار شود مقداری از مواد ذخیره (مواد آلی) خود را از دست خواهد داد و حتی ممکن است مورد حمله آفات انباری و برخی بیماری‌های قارچی گیاهی قرار گرفته و کمیت و کیفیت محصول دچار نقصان شود.

 

فهرست مطالب:

فصل اول: کلیات و تعاریف

مقدمه

تعریف زراعت

روند رشد جمعیت

تئوری مالتوس

دلایل عدم به وقوع پیوستن تئوری مالتوس

نیازمندی به سوخت و الیاف

و...

فصل دوم: گروه بندی گیاهان زراعی

انواع طبقه‌ بندی گیاهان زراعی

طبقه بندی علمی گیاهان

گروه بندی بر اساس طول عمر

گروه بندی بر اساس وسعت و دامنه كشت

طبقه بندی گیاهان زراعی بر اساس هدف تولید

طبقه بندی گیاهان زراعی بر اساس راهكارهای مدیریتی

تقسیم بندی بر اساس عملیات زراعی مشترك

و...

فصل سوم: اندام های گیاه

چرخه زندگی گیاهان

اندام‌های تشكیل دهنده پیكره گیاه

ریشه

انواع سیستم ریشه‌ ای

ساقه

انواع ساقه

برگ

انواع برگ

نمایش انواع مختلف برگ

آرایش برگ روی ساقه

و...

فصل چهارم: عوامل محیطی مؤثر بر رشد و نمو گیاهان

مقدمه

خاک

لایه های مختلف خاک در مقطع عمودی

اجزای تشكیل دهندة خاك

مواد معدنی خاك

بافت خاک

ساختمان خاك

وزن مخصوص خاك

مواد آلی خاک

اثرات مفید مادة آلی خاك

رطوبت خاک

طبقه بندی بیولوژیكی آب خاك

عوامل مؤثر در مقدار و مصرف آب قابل استفاده

هوای خاک

موجودات زنده خاك

رنگ خاک

دمای خاک

و...

فصل پنجم: آماده سازی بستر بذر

مقدمه

مهم‌ترین اهداف عملیات آماده سازی زمین

تهیه فیزیكی بستر بذر

شخم اولیه

شخم ثانویه

عملیات خاك ورزی در مرحله داشت

خاك ورزی پس از برداشت

خاك ورزی در فصل آیش

خاك ورزی با اهداف ویژه

ادوات و تجهیزات آماده سازی زمین

شخم

روش های شخم

و...

فصل ششم: بذر در زراعت

تعریف بذر در زراعت

سلامت بذر

بلوغ بذر

اندازه بذر

سن بذر

خلوص ژنتیكی بذر

ضد عفونی بذر

و...

فصل هفتم: عملیات کاشت

مقدمه

فصل بذر كاری

تاریخ كاشت

عوامل مؤثر بر انتخاب تاریخ كاشت

روش های كاشت

بذر كاری به طریق دست پاش

بذر كاری ردیفی

بذر كاری كپه ای

و...

فصل هشتم: عملیات داشت

تعریف

آبیاری

زمان آبیاری

مهم‌ترین عوامل موثر بر تعیین زمان آبیاری

مقدار آب در هر نوبت آبیاری

روش های آبیاری

آبیاری سطحی

آبیاری غرقابی

آبیاری نشتی

آبیاری شیاری

و...

فصل نهم: عملبات برداشت

زمان برداشت

زمان برداشت غلات

زمان برداشت گیاهان علوفه ای

زمان برداشت حبوبات

زمان برداشت در گیاهان غده ای

روش ها و وسایل برداشت

برداشت غلات دانه ریز

و...

فصل دهم: آیش و تناوب زراعی

مقدمه

تعریف آیش

تناوب زراعی

انتخاب نوع محصول در كشاورزی یك منطقه

عوامل مؤثر بر انتخاب تناوب زراعی

و...


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره