پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی پیاز و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی پیاز و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی پیاز و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

15500 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی پیاز و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی پیاز و خواص و ویژگی های آن در 41 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌ها و صیفی‌جات خوراکی در دنیا و ایران است . این محصول سه هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر کشت می‌شده‌است و بر اساس برخی اسناد کارگرانی که در ساختن اهرام مصر فعالیت می‌کرده‌اند، از پیاز به عنوان غذایِ اصلی استفاده می‌کردند. پیاز به خانواده آلیاسه (Alliaceae) متعلق است و گیاهی است دو ساله با رشد بوته‌ای ضعیف، برگ‌های استوانه‌ای شکل توخالی که در سال اول با توجه به طول روزِ موردِ نیازِ خود تشکیل سوخ یا پیاز (Bulb) داده و در سال دوّم با کشت سوخ‌ها و پس از ظهور ساقه (های) گل دهنده و چترها تولیدِ بذر می‌نماید. مهم‌ترین فاکتورهای محیطی مؤثر در تشکیلِ سوخ درجه حرارت و طول روز است و بر این اساس، رقم‌هایِ پیاز به سه گروه شامل ارقام روز بلند، روز متوسط و روز کوتاه تقسیم‌بندی می‌شوند. اهمیت این موضوع در تعیینِ زمانِ مناسبِ کاشت است. مثلاً، برای کاشت ارقامِ روزِ بلند مانندِ پیاز قرمز قرمزِ ایلخچی به‌طور معمول در فروردین ماه اقدام به کاشت می‌شود.

Mixed onions.jpg

 

فهرست مطالب:

تعریف پیاز

مهم ‌ترین فاکتورهای محیطی مؤثر در تشکیل سوخ

انواع پیاز

طبقه ‌بندی و ریشه ‌شناسی

گیاه شناسی

نحوه رشد پیاز

استفاده تاریخی پیاز

استفاده در آشپزی

انواع پیاز و تولیدات

استفاده در غیر آشپزی

تولید کنندگان پیاز

ارزش غذایی و فیتوکمیکال‌ ها

حساسیت نسبت به پیاز

سوزش چشم

کشت پیاز

ارزش غذایی

و...


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره